Hoe werkt het | Maaltijd Thuis

Genieten van Maaltijd Thuis:
zo werkt het

Genieten van gezond, gevarieerd en lekker eten zonder zelf te hoeven koken. Met aandacht bereid, met liefde gebracht. Dat maken we met Maaltijd Thuis voor iedereen bereikbaar. Al in vier simpele stappen heeft u een lekkere maaltijd op tafel. Lees hieronder hoe dat werkt.

Met Maaltijd Thuis heeft u in een handomdraai een lekkere, verse maaltijd op tafel. Zonder zelf te hoeven koken. Dat doen onze koks voor u. Onze maaltijden worden met aandacht bereid en met liefde door een vaste bezorger bij u thuisgebracht. Wij leggen u graag uit hoe dat werkt.

Maak voordelig kennis
Icoon chevron rechts in het wit

Bestellen

Maak wekelijks uw keuze uit ons ruime assortiment aan koelverse en vriesverse maaltijden. Variërend van Hollandse klassiekers tot wereldse gerechten. U kunt de door u gekozen maaltijden eenvoudig bestellen via onze webshop of een fysieke menukaart. Op het moment dat uw bestelling bij ons binnen is gaan we voor u aan de slag.

Wij werken niet met vaste abonnementen. Bij ons bepaalt u zelf wekelijks of u wilt bestellen of niet.

Bent u nieuw en wilt u eerst eens kennismaken met onze maaltijden en persoonlijke service? Bestel dan een proefpakket.

Ontvangen

Neem uw bestelling aan van uw vaste vertrouwde bezorger. Deze brengt uw maaltijden wekelijks op een vaste dag bij u thuis en zet met plezier de maaltijden in de koelkast als u dat prettig vindt. We doen graag dat stapje extra.

Bewaren

Na bezorging blijven uw koelverse maaltijden nog een week lang vers in de koelkast. Voor vriesverse maaltijden geldt een houdbaarheid van minimaal 3 maanden in de vriezer. U vindt de exacte houdbaarheidsdatum op het etiket van uw maaltijd.

Deze langere houdbaarheid is te danken aan onze unieke bereidingsmethode, waarbij de maaltijd een speciaal verwarmproces ondergaat om de smaak en vitamines optimaal te behouden. Op deze manier bieden we u de mogelijkheid om op elk gewenst moment gedurende de week te genieten van een verse maaltijd.

Verwarmen

U kunt uw maaltijd eenvoudig verwarmen in de magnetron of oven. De opwarminstructies vindt u op het etiket van uw maaltijd. Deze instructies zijn gebaseerd op het verwarmen van een maaltijd inclusief de verpakking en kartonnen doos. Door deze manier van verwarmen wordt de maaltijd wel goed warm, maar de verpakking niet. Hierdoor kunt u de maaltijd gemakkelijk zonder hulpmiddelen uit de magnetron of oven halen.

Eet smakelijk!

Met aandacht bereid, met liefde gebracht

Vers vanuit onze keuken

Proefpakket

4 maaltijden

24.

00

Bestel nu

Voordelig onze maaltijden proberen?

Bent u nieuw bij Maaltijd Thuis en wilt u eerst eens kennismaken met onze maaltijden en persoonlijke service? Bestel dan nu een proefpakket!
Dit pakket bestaat uit 4 maaltijden naar keuze voor maar 24 euro. U betaalt geen bezorgkosten.

Bestel uw proefpakket
Icoon chevron rechts in het wit