Over ons | Maaltijd Thuis

Uitvergrote afbeelding van de maaltijd vis met aardappelpuree en groenten

Wij koken, u geniet!

U wilt lekker en verantwoord eten. Maar misschien wordt zelf koken lastig wordt of hebt u er gewoon niet meer zo’n zin. Wij begrijpen dat en nemen u het koken van smakelijke maaltijden graag uit handen. Gezonde gerechten met lekker veel keuze uit de vertrouwde Hollandse pot en daarbuiten. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.

U wilt lekker en verantwoord eten. Maar misschien wordt zelf koken lastig of hebt u er gewoon niet meer zo’n zin in. Wij begrijpen dat en nemen u het koken van smakelijke maaltijden graag uit handen. Gezonde gerechten met lekker veel keuze uit de vertrouwde Hollandse pot en daarbuiten. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.

Maaltijd Thuis staat voor

Altijd een vaste bezorger op een vast bezorgmoment

Wij vinden het belangrijk dat wij u leren kennen. Uw gerechten worden daarom persoonlijk bij u thuisbezorgd door een vaste bezorger in uw regio. Zo staat er wekelijks een vertrouwd gezicht voor uw deur.

Ambachtelijke maaltijden, kleinschalig bereid

De koks van Maaltijd Thuis koken ambachtelijke en smakelijke gerechten. Wij bieden u wekelijks een ruim assortiment van verse maaltijden aan, variërend van Hollandse, Oosterse, Italiaanse tot wereldse gerechten.

Keuzevrijheid in samenstelling, dieetwensen en portiegroottes

U kiest zelf uw heerlijke maaltijden uit en stelt deze zelf samen. We houden graag rekening met uw eventuele dieet. Zo bieden we bijvoorbeeld zoutarme, glutenvrij en lactose-beperkte maaltijden aan. Zo kan iedereen van onze heerlijke gerechten genieten.

Wat onze klanten zeggen?

Waarom zij Maaltijd Thuis aanraden

"Met Maaltijd Thuis eet ik lekker en gezond, zonder dat ik zelf hoef te koken. Eerst gunde ik het mezelf nooit, maar nu ben ik zo blij dat ik het heb gedaan. Wat ik nog meer zo fijn vind? Er komt altijd een vaste bezorger, op een vast bezorgmoment."

Daarom koken wij 4x in de week voor Marie.

Oude vrouw genaamd Marie die klant is met een maaltijd voor haar van Maaltijd Thuis

“De maaltijden van Maaltijd Thuis zijn voor mij echt een uitvinding. De maaltijden zijn smakelijk en eenvoudig te verwarmen. Zo heb ik in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel. En dat zonder zelf te hoeven koken!”

Daarom koken wij 5x in de week voor Nelly.

Oude vrouw genaamd Nelly die klant van Maaltijd Thuis in haar woonkamer

“Maaltijd Thuis helpt mij gezond en gevarieerd te eten. De maaltijden worden met zorg bereid en met plezier door een vaste bezorger bij mij aan huis gebracht. Mijn bezorger is heel vriendelijk en zet zelfs de maaltijden altijd keurig in mijn koelkast. Nu houd ik weer energie over om aan mijn hobby’s te besteden!”

Daarom koken wij 4x in de week voor Ron.

Oude man met pet en bril in een blouse genaamd Ron die klant is van Maaltijd Thuis

Met aandacht bereid, met liefde gebracht

Vers vanuit onze keuken

Proefpakket

4 maaltijden

24.

00

Gratis bezorgd

Voordelig onze maaltijden proberen?

Bestel nu vrijblijvend een proefpakket van 4 maaltijden naar keuze voor maar 24 euro. We bezorgen deze gratis bij u thuis.

Bestel proefpakket
Icoon chevron rechts in het wit