Over ons | Maaltijd Thuis

Waarom Maaltijd Thuis?

U wilt lekker en verantwoord eten. Maar misschien wordt zelf koken lastig wordt of hebt u er gewoon niet meer zo’n zin. Wij begrijpen dat en nemen u het koken van smakelijke maaltijden graag uit handen. Gezonde gerechten met lekker veel keuze uit de vertrouwde Hollandse pot en daarbuiten. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.

Bij Maaltijd Thuis zijn we er om u te ontzorgen als het aankomt op het bereiden van heerlijke, koelverse maaltijden. Precies wanneer u dat nodig heeft. Waarbij we ons niet alleen richten op het aanbieden van gezonde maaltijden, maar vooral de nadruk leggen op de juiste aandacht voor u als klant.

Meer dan alleen een maaltijdservice

In een samenleving waar gezond ouder worden een steeds grotere rol speelt, is het kiezen van de juiste voeding van belang. Als maaltijdservice kunnen we daarbij helpen door een gevarieerd en voedzaam koelvers menu aan te bieden dat is afgestemd op uw voedingsbehoeften. Of u nu een specifieke dieetwens hebt, een gezondheidsprobleem wilt aanpakken, of gewoonweg wilt genieten van smakelijke en gezonde maaltijden. Wij zorgen in elke situatie voor een passend aanbod. Zonder dat u hoeft te koken.

Met liefde gebracht

Daarnaast gaat onze betrokkenheid verder dan alleen het aanbieden van de juiste maaltijden. Ook bezorgen we onze maaltijden persoonlijk bij u thuis, waarbij de bezorger met plezier voor u een stapje extra doet. Zo tonen ze oprechte interesse in u, houden ze een klein oogje in het zeil en zetten ze indien u dat wenst de maaltijden voor u in de koelkast. We leren u graag kennen zodat we daar goed op in kunnen spelen.

De juiste voedzame maaltijd

Een gezond leven wordt ondersteund door goede voeding met de juiste bouwstoffen. Maar wat zijn precies de juiste bouwstoffen en welke sluiten aan op uw levensstijl? Als toegewijde maaltijdservice nemen wij het initiatief om samen met u na te denken over dit aspect van uw welzijn. Hierbij houden wij rekening met uw individuele (di)eetwensen, omdat wij begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft als het aankomt op voeding.

Wat onze klanten zeggen

Waarom zij Maaltijd Thuis aanraden

"Door de goede zorgen van Maaltijd Thuis kan ik nu genieten van een lekkere maaltijd, zonder zelf te hoeven koken. Het is niet alleen het gemak van de wekelijkse bezorging, waarbij mijn vaste bezorger mijn maaltijden persoonlijk aflevert, maar ook de aandacht die er is voor mijn situatie. Zo neemt mijn bezorger altijd de tijd voor mij, en dat waardeer ik enorm!"

Daarom koken wij 4x in de week voor Marja.

“De maaltijden van Maaltijd Thuis zijn voor mij echt een uitvinding. De maaltijden zijn smakelijk en eenvoudig te verwarmen. Zo heb ik in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel. En dat zonder zelf te hoeven koken!”

Daarom koken wij 5x in de week voor Nelly.

Oude vrouw genaamd Nelly die klant van Maaltijd Thuis in haar woonkamer

“Maaltijd Thuis helpt mij gezond en gevarieerd te eten. De maaltijden worden met zorg bereid en met plezier door een vaste bezorger bij mij aan huis gebracht. Mijn bezorger is heel vriendelijk en zet zelfs de maaltijden altijd keurig in mijn koelkast. Nu houd ik weer energie over om aan mijn hobby’s te besteden!”

Daarom koken wij 4x in de week voor Ron.

Oude man met pet en bril in een blouse genaamd Ron die klant is van Maaltijd Thuis

Met aandacht bereid, met liefde gebracht

Vers vanuit onze keuken

Proefpakket

4 maaltijden

24.

00

Bestel nu

Voordelig onze maaltijden proberen?

Bent u nieuw bij Maaltijd Thuis en wilt u eerst eens kennismaken met onze maaltijden en persoonlijke service? Bestel dan nu een proefpakket!
Dit pakket bestaat uit 4 maaltijden naar keuze voor maar 24 euro. U betaalt geen bezorgkosten.

Bestel uw proefpakket
Icoon chevron rechts in het wit