Maaltijdvoorziening voor ledenverenigingen | Maaltijd Thuis

Maaltijd Thuis biedt uw organisatie

  • Keuze uit een ruim aanbod van heerlijke verse gerechten, door u zelf of door onze koks samengesteld
  • Keuzevrijheid in diverse diëten, consistenties en portiegroottes
  • Persoonlijk advies, dienstverlening op maat en ondersteuning het hele jaar door
  • Keuze uit een ruim aanbod van heerlijke verse gerechten, door u zelf of door onze koks samengesteld
  • Keuzevrijheid in diverse diëten, consistenties en portiegroottes
  • Persoonlijk advies, dienstverlening op maat en ondersteuning het hele jaar door
Zakelijke bestelomgeving
Icoon chevron rechts in het wit

Toevoeging op dienstenpakket

Als ledenverenging helpt u ouderen bij het zo lang en vitaal mogelijk thuis blijven wonen. Goed eten hoort daarbij, maar misschien heeft men niet elke dag de mogelijkheid om te koken of wordt dit snel als lastig ervaren. Maaltijd Thuis biedt dan dé geschikte oplossing door het koken uit handen te nemen. Daarmee vormen we een goede toevoeging op het dienstenpakket dat u als ledenvereniging aanbiedt.

Dienstverlening op maat

Bij Maaltijd Thuis hebt u als ledenvereniging zelf de mogelijkheid om een dienstenpakket samen te stellen. Zo kunnen wij veel taken uit handen nemen, zoals klantenservice, persoonlijke bezorging aan huis, administratie en facturatie op verschillende niveaus. Daarnaast hebben we een uniek concept ontwikkeld waarbij u als ledenvereniging, eventueel met behoud van eigen identiteit, een maaltijdservice aan kunt bieden. Ook zijn er afspraken mogelijk met betrekking op het aanbieden van ledenvoordeel.

Persoonlijke service

We zijn gespecialiseerd in het leveren van gezonde en voedzame maaltijden en houden daarbij ook rekening met de persoonlijke dieetwensen, allergieën en consistenties van uw leden. Daarnaast worden onze maaltijden door een vaste bezorger op een vast bezorgmoment persoonlijk bij uw leden aan huis bezorgd. De bezorger maakt even tijd voor een praatje en zet met plezier de maaltijden in de koelkast als de klant dat prettig vindt. We doen graag dat stapje extra.

Keuzevrijheid

Leden hebben keuze uit een gevarieerd assortiment aan maaltijden die ze volledig zelf kunnen samenstellen. Van Hollandse stamppot en goed gevulde maaltijdsoepen tot wereldse gerechten als babi pangang met nasi goreng en spaghetti bolognese. Met aandacht bereid, met liefde gebracht.

Wat onze klanten zeggen

Waarom zij Maaltijd Thuis aanraden

"Door de goede zorgen van Maaltijd Thuis kan ik nu genieten van een lekkere maaltijd, zonder zelf te hoeven koken. Het is niet alleen het gemak van de wekelijkse bezorging, waarbij mijn vaste bezorger mijn maaltijden persoonlijk aflevert, maar ook de aandacht die er is voor mijn situatie. Zo neemt mijn bezorger altijd de tijd voor mij, en dat waardeer ik enorm!"

Daarom koken wij 4x in de week voor Marja.

“De maaltijden van Maaltijd Thuis zijn voor mij echt een uitvinding. De maaltijden zijn smakelijk en eenvoudig te verwarmen. Zo heb ik in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel. En dat zonder zelf te hoeven koken!”

Daarom koken wij 5x in de week voor Nelly.

Oude vrouw genaamd Nelly die klant van Maaltijd Thuis in haar woonkamer

“Maaltijd Thuis helpt mij gezond en gevarieerd te eten. De maaltijden worden met zorg bereid en met plezier door een vaste bezorger bij mij aan huis gebracht. Mijn bezorger is heel vriendelijk en zet zelfs de maaltijden altijd keurig in mijn koelkast. Nu houd ik weer energie over om aan mijn hobby’s te besteden!”

Daarom koken wij 4x in de week voor Ron.

Oude man met pet en bril in een blouse genaamd Ron die klant is van Maaltijd Thuis

Contactformulier

Bedankt! Uw bericht is verzonden!
Oeps er ging iets fout tijdens het versturen, controleer of alle velden zijn ingevuld.