Maaltijdvoorziening voor (zorg)organisaties | Maaltijd Thuis

Maaltijd Thuis biedt uw (zorg)organisatie

  • Keuze uit een ruim aanbod van heerlijke verse gerechten, door u zelf of door onze koks samengesteld
  • Keuzevrijheid in diverse diĆ«ten, consistenties en portiegroottes
  • Persoonlijk advies, dienstverlening op maat en ondersteuning het hele jaar door
  • Keuze uit een ruim aanbod van heerlijke verse gerechten, door u zelf of door onze koks samengesteld
  • Keuzevrijheid in diverse diĆ«ten, consistenties en portiegroottes
  • Persoonlijk advies, dienstverlening op maat en ondersteuning het hele jaar door
Zakelijke bestelomgeving
Icoon chevron rechts in het wit

Tijd- en kostenefficiƫntie

Het bereiden en bezorgen van maaltijden voor cliƫnten kan een tijdrovende en kostbare taak zijn. Door Maaltijd Thuis in te schakelen, kunt u als zorgorganisaties deze verantwoordelijkheid uit handen geven. Dit bespaart tijd en moeite voor uw personeel, waardoor zij zich kunnen richten op andere belangrijke taken. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het inkopen van ingrediƫnten en het bedenken van maaltijdplannen, waarmee u ook tijd en kosten bespaart.

Oude vrouw genaamd Marie die klant is met een maaltijd voor haar van Maaltijd Thuis

Gezonde en voedzame maaltijden

Goede en gezonde voeding is essentieel voor de gezondheid van cliƫnten. De koks van Maaltijd Thuis zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige maaltijden. Met de expertise en middelen de we in huis hebben, zorgen we ervoor dat de maaltijden van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de voedingsbehoeften van uw cliƫnten.

Dienstverlening op maat

Bij Maaltijd Thuis hebt u zelf de mogelijkheid om een dienstenpakket samen te stellen dat aansluit op de behoeften van uw zorgorganisatie. Zo kunnen wij veel taken uit handen nemen, zoals klantenservice, persoonlijke bezorging aan huis, administratie en facturatie op verschillende niveaus. Daarnaast hebben we een uniek concept ontwikkeld waarbij u als zorgorganisatie, eventueel met behoud van eigen identiteit, een maaltijdservice aan kunt bieden.

Persoonlijke service

We zijn gespecialiseerd in het leveren van gezonde en voedzame maaltijden en houden daarbij ook rekening met de persoonlijke dieetwensen, allergieƫn en consistenties van uw cliƫnten. Daarnaast worden onze maaltijden door een vaste bezorger op een vast bezorgmoment persoonlijk bij uw cliƫnten aan huis bezorgd. De bezorger maakt even tijd voor een praatje en zet met plezier de maaltijden in de koelkast als de cliƫnt dat prettig vindt. We doen graag dat stapje extra.

Flexibiliteit en keuzevrijheid

Bij Maaltijd Thuis bieden we een gevarieerd assortiment aan maaltijden, van Hollandse stamppot en goed gevulde maaltijdsoepen tot wereldse gerechten als babi pangang met nasi goreng en spaghetti bolognese. Een cliƫnt heeft zelf de keuze om te bepalen wat hij wil eten en wanneer hij dat wil. Zo kunnen we aan de individuele behoeften van elke cliƫnt voldoen.

Wat onze klanten zeggen

Waarom zij Maaltijd Thuis aanraden

"Door de goede zorgen van Maaltijd Thuis kan ik nu genieten van een lekkere maaltijd, zonder zelf te hoeven koken. Het is niet alleen het gemak van de wekelijkse bezorging, waarbij mijn vaste bezorger mijn maaltijden persoonlijk aflevert, maar ook de aandacht die er is voor mijn situatie. Zo neemt mijn bezorger altijd de tijd voor mij, en dat waardeer ik enorm!"

Daarom koken wij 4x in de week voor Marja.

ā€œDe maaltijden van Maaltijd Thuis zijn voor mij echt een uitvinding. De maaltijden zijn smakelijk en eenvoudig te verwarmen. Zo heb ik in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel. En dat zonder zelf te hoeven koken!ā€

Daarom koken wij 5x in de week voor Nelly.

Oude vrouw genaamd Nelly die klant van Maaltijd Thuis in haar woonkamer

ā€œMaaltijd Thuis helpt mij gezond en gevarieerd te eten. De maaltijden worden met zorg bereid en met plezier door een vaste bezorger bij mij aan huis gebracht. Mijn bezorger is heel vriendelijk en zet zelfs de maaltijden altijd keurig in mijn koelkast. Nu houd ik weer energie over om aan mijn hobbyā€™s te besteden!ā€

Daarom koken wij 4x in de week voor Ron.

Oude man met pet en bril in een blouse genaamd Ron die klant is van Maaltijd Thuis

Contactformulier

Bedankt! Uw bericht is verzonden!
Oeps er ging iets fout tijdens het versturen, controleer of alle velden zijn ingevuld.