December is een maand die door ons wordt omarmd als een periode vol warmte en gezelligheid. Het is de tijd van het jaar waarin we ons huis voorzien van vrolijke lichtjes en kleurrijke decoraties, en waarin we ons verheugen op de naderende feestdagen. En gedurende deze dagen trakteren we onszelf graag op een beetje extra luxe op tafel. Dé reden voor de koks van Maaltijd Thuis om voor deze periode een aantal feestelijke maaltijden aan het menu toe te voegen. Graag stellen we deze nieuwemaaltijden even aan u voor:
Voorgerecht: ossenstaartbouillon tortellini
met een kaastortellini, runderpoulet en bundelzwammetjes
Ook verkrijgbaar in zoutarm en zoutarm & kaliumbeperkt
Decembermaaltijd 1: victoriabaars in Bretonse saus
met garnalen, aardappelpuree en broccoli
Ook verkrijgbaar in zoutarm, zoutarm & kaliumbeperkt, glutenvrij en lactosevrij
Decembermaaltijd 2: gegrilde kaasburger met risotto
met paddenstoelen en pompoen
Ook verkrijgbaar in glutenvrij
Decembermaaltijd 3: varkenshaas met roomkaas
met champignonsaus, gebakken wedges met knoflook en rabarber-appelcompote
Ook verkrijgbaar in zoutarm, zoutarm & kaliumbeperkt en glutenvrij
Decembermaaltijd 4: gekonfijte eendenbout
in specerijenjus met risotto met paddenstoelen en pompoen
Ook verkrijgbaar in zoutarm, zoutarm & kaliumbeperkt en glutenvrij
Deze feestelijke maaltijden vormen een extra toevoeging op ons assortiment en zijn in de bovenstaande combinaties op het menu van week 50, 51 en 52 terug te vinden. Welke gaat u proberen? Bekijk nu het menu in de webshop of op de menukaart!