Icoon om de datum aan te duiden in het groen
02/2024

Smakelijke voorjaarsgerechten met een feestelijk tintje

Met de naderende paasdagen in het vooruitzicht, hebben we ons menu voor week 13 tot en met 15 verrijkt met een viertal speciale voorjaarsmaaltijden. Met deze smaakvolle gerechten zet u zowel tijdens als na de paasdagen in een handomdraai een feestelijk diner op tafel. Bestellen kan eenvoudig via uw menukaart of online via onze webshop. Hieronder leggen we kort uit wat de voorjaarsmaaltijden inhouden en onder welke naam u deze kunt terugvinden op de menukaart en in de webshop.

Voorjaarsmaaltijd 1: Gevulde kip met monchou en jus

Met monchou en abrikoos gevulde kippendijfilet omwikkeld met spek, gebakken krieltjes met uitgebakken spekjes* en ui met een frisse groentemix met o.a. zonnebloempitten, romanobonen en kidneybonen.

Ook verkrijgbaar in zoutarm, zoutarm & kaliumbeperkt en glutenvrij. Bij zoutarm en zoutarm & kaliumbeperkt wordt dit gerecht zonder spekjes bij de krieltjes geleverd.

Voorjaarsmaaltijd 2: Lamsstoofpot

Lamsstoofpot met mals lamspoulet, courgette, wortel, aardappelpuree met tuinkruiden, knoflook en een frisse ratatouille met o.a. paprika en courgette.

Ook verkrijgbaar in zoutarm, zoutarm & kaliumbeperkt, glutenvrij en lactosevrij.

Voorjaarsmaaltijd 3: Zeebaarsfilet met tomatensaus

Gestoomde zeebaarsfilet in een zoet-zure tomatensaus met daarbij gebakken krieltjes met groene asperges, rode paprika en sperziebonen.

Ook verkrijgbaar in zoutarm, zoutarm & kaliumbeperkt, glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch (incl. visgerechten).

Voorjaarsmaaltijd 4: Tortellinischotel rode pesto

Tortellini’s gevuld met spinazie en ricotta overgoten met een saus van rode pesto met broccoli, tomaat en champignons.

Ook verkrijgbaar in zoutarm, zoutarm & kaliumbeperkt en vegetarisch (incl. visgerechten).