Icoon om de datum aan te duiden in het groen
03/2023

Lente op uw bord: 5 heerlijke lentegerechten om van te genieten

De lente is een seizoen vol frisse smaken en kleurrijke ingrediënten. Voor onze koks het perfecte moment om weer eens te experimenteren met nieuwe gerechten in de keuken. Van goed gevulde maaltijdsoepen tot smakelijke rijstgerechten en alles daartussenin, er is geen tekort aan inspiratie als het gaat om lentegerechten. In deze blog zullen we vijf van onze favoriete nieuwe lentegerechten met u delen. Of u nou op zoek bent naar een maaltijd voor uzelf of voor een naaste, familielid of cliënt, we hebben voor elk wat wils. Met deze vijf maaltijden zet u gegarandeerd wat lekkers op tafel tijdens de lente.

  1. Runderschijf gegratineerd met kaas, tomaat geserveerd met jus, kruimig gekookte aardappelen en een boerengroentemix van o.a. bloemkool, wortel, sperziebonen en zoete mais.
  1. Koolvisfilet in bieslooksaus met een licht frisse aardappelpuree met kappertjes en voorjaarsgroentemix van o.a. koolrabi en jonge wortel.
  1. Varkensfiletlapje in een Provençaalse jus met een stamppot van grof gesneden bladspinazie, aardappel en stukjes zoete aardappel.
  1. Kip tikka masala bestaande uit een romige masala met yoghurt, gebruineerde amandel, kippendijstukjes met volkoren rijst en gestoomde sperzieboontjes.
  1. Twentse gehaktbal van rund- en varkensvlees in jus met een stamppot van andijvie en uitgebakken spek.

Wij hopen dat we u kunnen verrassen met deze nieuwe culinaire creaties en dat u net zo enthousiast bent over deze gerechten als wij! Bestellen kan eenvoudig via uw persoonlijke menukaart, onze webshop of door te bellen naar onze klantenservice via 0888 – 10 10 10.